Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Білоцерківська міська лікарня №1"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

ЗВЕРНЕННЯ Трудового колективу КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №1»

Дата: 08.08.2024 09:57
Кількість переглядів: 109

                                                                                    Секретарю Білоцерківської  

                                                                                    міської ради

                                                                                    Володимиру ВОВКОТРУБУ

 

                                                             ЗВЕРНЕННЯ

                    Трудового колективу КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №1»

 

У липні місяці 2024 року  вийшов термін контракту, що був укладений між Білоцерківською міською радою, як засновником підприємства  та РОГОВИМ Анатолієм Володимировичем, щодо  посади головного лікаря КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №1».

     Працівники підприємства очікували на укладення нового контракту з РОГОВИМ А.В.  на посаду генерального директора підприємства,  але станом на 07.08.2024 року  контракт не укладений.

    Враховуючи велику стурбованість працівників,  за ініціативою трудового колективу та профспілкової організації були скликані загальні збори, де обговорювалося питання, щодо внесення  клопотання перед міською радою на підтримку кандидатури РОГОВА Анатолія Володимировича на посаду генерального директора підприємства.

    Присутні на загальних зборах члени трудового колективу, за участю профспілкових організацій: голови Білоцерківської міської організації профспілки працівників охорони здоров’я України  ОРЛОВА С.Е., в.о.  голови профспілкового комітету первинної профспілкової організації КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №1»  Савіцької Т.Я.,  голови Незалежної профспілки працівників Білоцерківської міської лікарні №1 Пилипець Н.О. висловили підтримку кандидатури РОГОВА А.В. , враховуючи його персональний вклад у розвиток лікарні.

      Серед досягнень РОГОВА А.В. такі результати : створення нового відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії, реабілітаційного відділення та організація роботи постійно діючої війського – лікарської комісії.

      Під час епідемії на COVID-19 була сформована найбільша кількість  ліжок серед медичних закладів області для лікування інфекційних хворих.

      На даний час організоване надання спеціалізованої медичної допомоги учасникам бойових дій. 

   Висококваліфікований колектив медиків під керівництвом РОГОВА А.В. показав свою спроможність вирішувати будь-які питання, що ставить життя.

     Вжиті  керівником заходи на  виконання функціональних обов’язків щодо створення належних умов праці, підвищення заробітної плати працівників, при заслуховуванні звіту головного лікаря  у березні 2024року були одноголосно схвалені  трудовим колективом підприємства, як такі, що необхідно продовжити  на 2024 рік та майбутній час. І колектив очікує на виконання цих планів.

      Крім цього, під час роботи РОГОВА А.В. були виконані капітальні ремонти приймального, кардіологічного відділень лікарні, підвального поверху в хірургічному корпусі, приміщень архіву, складів та  харчоблоку. Також   відремонтоване укриття для персоналу лікарні, пацієнтів та мешканців міста ( і особливо для учнів, педагогів школи №1).

 

Придбана мобільна система на основі С-дуги та створена нова катетеризаційна лабораторія інтервенційної  кардіології.

    А за фінансової підтримки міської ради відремонтовано третій поверх поліклініки, де розташовано ВЛК та збудована стоянка для автомобілів на території лікарні.

      На підставі вищенаведеного та керуючись ст. 5 Конституції України, якою закріплено : єдиним джерелом влади в Україні є народ, якому надано право здійснення влади безпосередньо і через органи державної влади і органи місцевого самоврядування,  трудовий колектив підприємства одностайно вносить пропозицію щодо підтримання кандидатури РОГОВА Анатолія Володимировича для укладення контракту на посаду генерального директора КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №1».


« повернутися

Вхід для адміністратора